Helpdesk

Gratis online netwerkomgeving
Eén goede meeting op het evenement kan zeer waardevol zijn voor bezoekers van je event.
Support
Updated over a week ago
Paydro biedt een online netwerkomgeving voor je evenement, helemaal gratis. Via dit netwerk is het voor deelnemers mogelijk om te zien wie het evenement bezoekt. Deelnemers kunnen contact leggen en meetings inplannen op ontmoetingsplekken.

Een online netwerkomgeving openen

We raden aan je bezoekers een paar dagen voor de start van het evenement uit te nodigen voor het netwerk.

1. Start op de evenementen overzichtpagina en klik op uw evenement.

2. Je bent nu op de event ‘Overzicht’-pagina. Klik via Tools op ‘Netwerk’ in het submenu.

3. Klik op de knop ‘Netwerk inschakelen’.

Nodig deelnemers uit voor de online netwerkomgeving

1. Op de beheerpagina van het netwerk vind je de link waarmee je op het netwerk komt. Deze kun je gebruiken voor het uitnodigen van bezoekers.

2. - Of - Gebruik het %network_url% Magic Field in een Paydro Mailing.