Helpdesk

Bestellingen & deelnemers
Je klanten kunnen per bestelling meerdere tickets aanschaffen. Zo kunnen ze meerdere tickets in één keer afrekenen. Bij het afronden van de bestelling krijgen ze een PDF document, met daarin de factuur en de tickets.
Sanne
Updated over a week ago

Bestellingen bekijken

  1. MvDXtqNC.clp
  2. wfrvX9z7.clp

Betalingsstatus van de bestelling

MdZVMWdz.clp

Betaalde bestellingen
Deze zijn gemarkeerd met een groen label, met de omschrijving van de betaalmethode (Master Card, Visa, AMEX, iDeal, factuur, etc).

Onbetaalde en achterstallige facturen
Deze zijn gemarkeerd met een oranje en rood label. Het getal in het rode label geeft het aantal dagen aan sinds de bestelling.

Geannuleerde bestellingen en credit facturen
Deze zijn blauw en grijs gemarkeerd. Iedere geannuleerde bestelling krijgt automatisch een credit factuur. Online betalingen stort Paydro direct terug bij het annuleren. Hiervan krijgt de klant een bevestigingsmail. De bezoekers van de geannuleerde bestellingen worden direct van de lijst gehaald. De barcode op de ticket is ook niet meer geldig.

Onvoltooide bestellingen
Hieronder vallen de bestellingen die nog niet geheel zijn afgerond of waarvan de online betaling is gefaald. We raden aan regelmatig in de lijst te kijken en deze eventueel op te volgen.